Orastie: O femeie care avea o relatie extraconjugala a implicat Politia pentru a-si pacali barbatul. Cum a fost prinsa

news

O femeie din Hunedoara si-a inscenat un viol pentru a ascunde de sotul ei faptul ca avea o relatie extraconjugala. Ea a sesizat politistii insa a fost prinsa cu minciuna de acestia.

„Politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Orastie au reusit administrarea unui probatoriu din care rezulta ca o femeie, de 25 de ani, a incercat sa ascunda sotului o relatie extraconjugala prin inscenarea unui viol.

Femeia a sustinut in fata politistilor ca ar fi fost sechestrata de un barbat necunoscut, aflat intr-un autoturism cu geamuri fumurii, intr-o zona din apropierea comunei Turdas.

Aceasta a precizat ca barbatul aflat la volanul masinii ar fi tras-o de par si ar fi lovit-o, acoperindu-i gura si nasul cu o batista imbibata cu o substanta din cauza careia a adormit, ulterior fiind abuzata sexual si deposedata de banii pe care-i avea asupra sa.

Politistii au desfasurat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertare in mod ilegal, viol si furt calificat, iar in urma investigatiilor au stabilit ca femeia de 36 de ani nu a fost victima niciunei infractiuni, sesizand Politia cu scopul de a ascunde relatia extraconjugala pe care o avea”, a transmis IPJ Hunedoara.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: