Se mai mira cineva? Trupele israeliene au capturat arme de fabricatie ruseasca din fiefurile Hezbollah – VIDEO

externe

arme rusesti, Hezbollah, confiscate, Israel

Fortele de aparare israeliene au capturat arme de fabricatie ruseasca pe pozitiile gruparii teroriste Hezbollah. Acest lucru a fost raportat de canalul israelian de televiziune Channel 13.

Se raporteaza ca armele au fost capturate in timpul unei operatiuni in sudul Libanului. Printre probele confiscate se aflau rachete 9M131FM (termobarice) si 9M131M ale sistemului de rachete antitanc Metis-M.

In plus, au fost prezentate sistemul de rachete portabile de aparare antiaeriana 9K32M Strela-2 si lansatoarele de grenade de infanterie RPG-29 Vampire si RPG-27 Tavolga. In alte fotografii ale Fortelor de Aparare Israeliene, poate fi vazut un aruncator de flacari antipersonal MRO-A propulsat cu rachete.

Armele de fabricatie ruseasca ar fi putut ajunge in arsenalele Hezbollah prin tari terte, cel mai probabil din Siria. Nu poate fi exclusa posibilitatea aprovizionarii direct din Rusia.

Recent, s-a raportat ca gruparea Hezbollah foloseste drone de recunoastere Tu-143 Reis de fabricatie sovietica ca mijloc de distrugere. Drept confirmare, israelienii au difuzat o inregistrare video care arata momentul in care zidul cladirii a fost deschis pentru lansarea Reis. Singura tara din regiune, cel putin oficial, care a folosit Reis a fost Siria.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: