Scandal cu interlopi la restaurantul Ambasador din Otopeni, conflict intre membrii familiei vrajitoarei Sidonia. Au intervenit mascatii

news

Membri ai familiei „vrajitoarei” Sidonaia s-a luat la bataie, miercuri noapte, in restaurantul Ambasador din Otopeni, anunta surse judiciare. A fost nevoie de interventia mascatilor, care monitorizau evenimentul.

„La data de 02 octombrie a.c., in jurul orei 03:00, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov au fost sesizati de catre un barbat in varsta de 50 de ani cu privire la faptul ca, in incinta unui restaurant din orasul Otopeni are loc un scandal intre mai multi invitati ai unui eveniment privat.

Politistii, impreuna cu luptatorii de la actiuni speciale, aflati in proximitatea locatiei desfasurarii evenimentului privat, in vederea monitorizarii zonei, au intervenit imediat, aplanand conflictul.

In fapt, pe fondul consumului de alcool si a unor discutii contradictorii, intre mai multi invitati, a izbucnit un conflict spontan, unul dintre acestia, respectiv un barbat in varsta de 27 fiind imbrancit de catre un alt barbat in varsta de 52 de ani, acestea fiind rude.

Persoanelor implicate in incident au refuzat completarea formularului de evaluare a riscului.

In cauza, a fost intocmit dosar de urmarire penala, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie, urmarirea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”, a transmis IPJ Ilfov.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: