Sosoaca, oficial in cursa pentru Cotroceni. Sustine ca toti contracandidatii ei, in frunte cu Simion, au complotat sa o impiedice sa depuna semnaturile

politica

diana sosoaca

Eurodeputata Diana Sosoaca, presedinta Partidului S.O.S. Romania, si-a depus joi candidatura la alegerile prezidentiale, subliniind ca este pentru prima data in istorie cand reprezentantul suveranistilor candideaza la presedintia Romaniei.

„Este pentru prima data in istorie cand reprezentantul suveranistilor si Romaniei mari candideaza la presedintia Romaniei (…). Cand am intrat in politica am promis ca de va fi sa-mi sacrific familia o voi face pentru salva Romania si poporul roman si a reface natia romana (…). In acest moment sunt intrunite toate conditiile de recuperare a tarii. Este pentru prima data in istorie cand putem sa ne aducem romanii acasa, noi nu uitam ca jumatate din Romania este peste granita”, a transmis Sosoaca, citata de Agerpres.

Totodata, Sosoaca a sustinut ca atat ea, cat si copiii sai au fost amenintati cu moartea daca va candida la presedintia Romaniei. Ea i-a acuzat pe Marcel Ciolacu si George Simion ca au incercat sa impiedice candidatura ei la prezidentiale si a anuntat ca va depune plangere penala la Parchetul General.

„Amenintarile cu privire la viata copiilor mei sunt continue. Aseara au incercat prin metode mizerabile sa intre in cabinetul meu de avocat, unde erau toate semnaturile Partidului S.O.S. Romania, au incercat sa distruga semnaturile adunate de noi, pentru ca eu sa nu mai candidez la presedintia Romaniei. A trebuit sa solicit paza si protectie. Au fost peste sase masini si in casa au fost trei detasamente de paza. Eu am fost dusa cu escorta acasa din cauza amenintarilor cu moartea.

Este inacceptabil ca in secolul XXI, anul 2024, un cetatean roman si o femeie sa fie ameninta cu moartea si cu moartea copiilor ei daca va candida la presedintia Romaniei. Ii acuz pe aceasta cale pe Marcel Ciolacu si George Simion de inalta tradare si incercare de impiedicare a mea de a candida la presedintia Romaniei in complicitate cu domnul Ciuca, Mircea Geoana, Kelemen Hunor si Lasconi. Astazi, vom formula plangere penala si o vom depune la Parchetul General in cursul zilei de maine”, a concluzionat Sosoaca.

Sosoaca, insotita de cei doi copii ai sai, a fost intampinata la intrarea in sediul Biroului Electoral Central de sute de sustinatori care fluturau steaguri cu sigla partidului si scandau numele liderului formatiunii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: