Razvan Exarhu, reactie controversata dupa ce si-a parcat BMW-ul pe trotuar. Furtuna pe retelele de socializare: „Foarte urata reactia lui” – VIDEO

news

O filmare in care Razvan Exarhu, realizator al emisiunii Morning Glory (Rock FM), se comporta agresiv fata de un cetatean care il filmeaza dupa ce a parcat pe trotuar devine virala pe retelele de socializare. Numerosi fani ai realizatorului radio se declara dezamagiti.

Fimarea a fost postata pe forumul Reddit Romania si a generat, in scurt timp, sute de comentarii.

Transcrierea dialogului:

Ati trecut pe trecere.

Razvan Exarhu: Arunc niste lucruri.

Ok, dar e parcare aici sau acolo.

Razvan Exarhu: Multumesc. Am terminat. E ok.

Nu e ok.

Razvan Exarhu: Vrei sa iti bag telefonul ala in ***? Cu ce drept ma filmati?

Am dreptul sa va filmez pentru ca este domeniul public. Dumneavoastra nu aveti dreptul sa veniti cu masina aici.

Razvan Exarhu: Bine, multumesc mult

Ulterior, Exarhu i-a cerut barbatului sa stearga filmarea.

Razvan Exarhu: Prietene, daca imi filmezi numarul, ce se intampla?

Filmez pe spatiul public.

Razvan Exarhu: Nu, serios, ce se intampla? Hai sa stergem, te rog, acea frumoasa inregistrare.

In niciun caz, mai ales ca sunteti o persoana publica.

Razvan Exarhu: Ah, multumesc mult.

Reactii pe forumul Reddit Romania

Reactia e poate mai flagranta decat fapta. Imi sunt intr-atat de straine astfel de impulsuri incat aproape cred ca oamenii astia traiesc dupa alta fizica… Reactii de om beat crita cu egoul mare ce se simte umilit – in loc sa iti recunosti vina, iti sapi groapa mai adanc si mai ca nu te iei la bataie cu cei care iti spun ca actiunile tale le fac rau. Probabil ca nu a mai fost tras de urechi de mult. Faptul ca brandul sau personal e in mare parte centrat pe critica unor astfel de comportamente e bineinteles, cireasa de pe tort.

Morning Glory, Morning Glory, Nu au BMW trecatorii… Foarte urata reactia lui.

I-a disparut smirkul ala arogant caracteristic lui de pe fata. Ma asteptam sa faca si niste glumite sa aplaneze situatia, dar se pare ca umorul lui nu e asa imbatabil.

Sa mor de-i inteleg pe astia… Ma pun in locul lui, chiar daca nu am BMW si probabil nu voi avea vreodata, uneori mai opresc masina Dan Pulea fortat de imprejurimi (ca nu pot zice „parchez”, nu e corect), dar daca ar veni unul la mine zicandu-mi ca nu am voie sa opresc masina acolo as recunoaste ca sunt prost, mi-as cere scuze si as pleca cat mai repede de acolo. De ce sa te faci de cacat in halul asta cand esti cu musca pe caciula?

Jur pe mama… Am fost fan exarhu pana acum 2 min…. Auzi, cand il filmeaza pe el cu comportamentul pe care il MEGA blameaza la radio sa isi bage telefonu in cur…. Mai bine baga ti tu masina aia in cur…. Brailaboy

Ahahahah! Ma unge pe suflet si sper ca acest video sa fie trimis pe mail tuturor ascultatorilor de Exarhu. Exarhu e exact omul de care isi bate joc la radio si pe care il critica cu atat patos!

Normal ca ghertoiu’ e ghertoi pana la capat. Inca o data, zicala „cine acuza cel mai vocal se deconspira” se adevereste. Aia e masina pomana de la BMW Romania, ca sa stiti.

Acum e clar ca lumina zilei de ce este el atat de suparat pe stalpisorii care delimiteaza trotuarul din Sectorul 2. E mai greu sa te sui pe trotuare acolo unde doreste muschiul lui de vip.

Penibil om. „hai sa stergem videoul”, e ceva ce daca vrei sa ceri nu o ceri cu genul ala de nesimtire si tonul de parca vrei sa il intimidezi.

Internautii au gasit si un mesaj pe care Exarhu l-a publicat acum oatru ani in legatura cu soferii de BMW.

Reactia lui Razvan Exarhu

„Azi am parcat pe trotuar, langa un tomberon de reciclare. Umblu de doua zile cu acele cutii in portbagaj. Tonul cu care am fost abordat si faptul ca autorul filmarii mi-a filmat numarul de inmatriculare m-a enervat. Ma grabeam, nu e o scuza, dar ni se poate intampla tuturor sa gresim pe repede inainte. Si in general ma deranjeaza sa fiu filmat pe strada, doar pentru ca sunt pe strada, dar asta e. Imi pare rau ca mi-am pierdut cumpatul, am inteles lectia si va asigur ca nu parchez pe trotuare, ca nu e genul meu. Mai ingrijorator mi se pare ca judecata trece inaintea faptelor, asa ca pot doar sa fiu si mai atent de acum inainte. Dar cred ca ne putem aborda si fara agresivitate. Posibil sa avem reactii mai bune cu totii.

Imi cer scuze public pentru ca am reactionat nervos verbal si promit ca voi parca si de acum inainte regulamentar. Ca de obicei”, a scris Exarhu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: