O placa albastra montata pe peretele unui magazin Tesco din Londra onoreaza salata verde care a supravietuit mandatului de premier al lui Liz Truss

life

O placa albastra falsa a fost montata pe peretele unui magazin Tesco din Walthamstow, estul Londrei, pentru a comemora faptul ca salata verde care a supravietuit mandatului de premier al lui Liz Truss a fost cumparata acolo, potrivit The Guardian.

In 2022, la incheierea celor 49 de zile ca prim-ministru, o salata iceberg ofilita de la Tesco, asezonata cu o peruca blonda a fost declarata castigatoarea unei curse de anduranta.

Deoarece parea ca timpul petrecut pe Downing Street se apropia de sfarsit, publicatia Daily Star a instalat o camera web care a supravegheat salata verde pentru a vedea daca va avea o perioada de valabilitate mai mare decat cea a premierului.

Placa albastra a fost montata langa o reclama uriasa la branza englezeasca. Apropierea nu putea fi mai fericita. La o conferinta a Partidului Conservator, Truss a declarat ca este o „rusine” faptul ca Regatul Unit importa doua treimi din cantitatea de branza consumata.

Este putin probabil ca fostul premier sa vada partea amuzanta. In august, ea a parasit brusc un eveniment de promovare a propriei carti, spunand ca „nu este amuzant” atunci cand in spatele ei a coborat un banner creat de grupul de campanie Led by Donkeys, care avea o imagine cu o salata verde turtita si sloganul „Am zdrobit economia”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: