Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Mondiala a Educatiei: „A te dedica formarii de generatii este una dintre cele mai frumoase vocatii”

news

iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj de Ziua mondiala a Educatiei si a semnat decretele de decorare a mai multor institutii de invatamant din tara.

„De Ziua Mondiala a Educatiei pe care o sarbatorim astazi, onoram rolul esential al tuturor celor care sunt parte a procesului de invatamant in ghidarea tinerilor nostri pe calea cunoasterii si a asumarii valorilor pe care se construieste o societate libera, prospera si puternica. A te dedica formarii unor intregi generatii este una dintre cele mai frumoase vocatii. Sa ii pretuim, asadar, pe cei care deschid minti si formeaza caractere, fiind ei insisi modele de urmat elevilor pe care ii educa. La multi ani tuturor celor care au ales cariera didactica”, a transmis Klaus Iohannis, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Cu aceasta ocazie, seful statului a semnat o serie de decrete de decorare a unor institutii de invatamant din tara.

Astfel, in semn de apreciere si recunostinta pentru contributia dascalilor la dezvoltarea Romaniei prin educatie, pentru profesionalismul si daruirea cu care s-au dedicat misiunii transformatoare a scolii in viata elevului, dar si a comunitatii, preocupandu-se de continua imbunatatire a actului educational, presedintele Klaus Iohannis a conferit

Ordinul „Meritul pentru Invatamant” in grad de Mare Ofiter, Comandor, Ofiter si Comandor mai multor zeci de scoli si licee din intreaga tara.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: