Ciolacu si-a depus candidatura la Presedintie, incadrat de Tudose si Olguta Vasilescu. A spus ca NU isi va prezenta diploma de bacalaureat: „Iar o luam de la capat?” – VIDEO

politica

Marcel Ciolacu

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a depus, sambata, candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei. El a dat declaratii in fata presei fiind incadrat de Mihai Tudose si Lia Olguta Vasilescu.

El a mers la Biroul Electoral Central alaturi de lideri ai PSD de la nivel central si din teritoriu, cum ar fi primarul populist al municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, primarul penal al Sectorului 3, Robert Negoita, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si altii. Gabriela Firea a lipsit.

Ciolacu a fost asteptat la intrare de ministri, care l-au aplaudat la intrarea in sediul BEC.

„Am decis sa-mi depun candidatura dupa o perioada pe care romanii nu si-au dorit-o in mod deosebit. In ultimii 20 de ani am avut 17 guverne. Asa au procedat fostii presedinti, pentru a-si prezerva puterea. (…) Vin cu un plan pentru Romania, cu un crez politic si cu un angajament moral. (…) Cred ca trebuie sa ia sfarsit perioada in care presedintele arata ura fata de adversari sau vrea sa distruga un partid”, l-a atacat Ciolacu pe Klaus Iohannis.

Ciolacu a promis din nou ca va imparti puterea cu PNL daca va ajunge presedinte.

„Planul pentru Romania si crezul politic nu poate fi realizat decat impartind puterea. (…) Trebuie sa stam la masa cu opozitia. Nu poti sa ai un crez politic de a uni daca nu ai capacitatea de a imparti puterea”, a declarat Ciolacu.

Presedintele PSD a fost intrebat apoi de o jurnalista de la Gandul de unde are „atata energie”.

„Chiar vreau sa va intreb, de unde aveti atata energie, pentru ca nu v-ati luat niciun concediu, de cand stiu eu”, a sunat intrebarea.

„Eeeeh”, a oftat Ciolacu. „Aici e o intrebare mai complicata, dar gasesc… vitamina D, ati vazut ca am oprit la farmacie… Magne B6, sper ca nu e reclama. Si de trei zile iau Ginseng”, a mai spus Ciolacu.

Intrebat daca isi ca prezenta diploma de bacalaureat, Ciolacu a spus ca daca ar fi aratat-o „s-ar fi spus ca este falsa”. „Iar o luam? Daca puneam diploma, ati fi spus ca e falsa, am lasat pe 544 sa dea toate informatiile. S-a aflat adevarul, nu mi-e rusine de el, n-am nicio treaba”, a declarat candidatul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: