Cum arata listele PNL in judetul lui Bode. Bode e primul loc la deputati, un cunoscut afacerist e primul loc la senatori

politica

Lucian Bode

Reprezentantii filialei judetene Salaj a PNL au depus, sambata, la Biroul Electoral Judetean, listele pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Lucian Bode, candidand pentru un nou mandat de deputat.

„Am depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Asa cum o sa puteti vedea, pe listele Partidului National Liberal se afla oameni cu experienta, se afla oameni tineri, se afla doamne respectate in societate, se afla oameni care au dovedit ca in locul in care isi desfasoara activitatea sunt respectati, sunt iubiti si sunt convins ca vor fi si votati”, a declarat, dupa depunerea candidaturilor, Lucian Bode, citat de Agerpres.

Lucian Bode – secretar general al PNL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor – va deschide lista pentru Camera Deputatilor, iar Dan Chereches, om de afaceri din Salaj, va candida de pe locul I pe lista de la Senat.

Listele sunt completate la Camera Deputatilor de Monica Bagarean (antreprenor), Viorel Mihis (consilier judetean), Bogdan Zaharia (absolvent al Facultatii de Medicina Dentara, reprezentant al TNL), Paul Barbur (inginer) si Flaviu Ciortea (antreprenor), respectiv Cosmin Man (viceprimarul orasului Simleu Silvaniei), Dana Crisan (presedinta OFL) si Cristian Pop (directorul Ecodes) la Senat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: