Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un copil de 11 ani a murit in urma rasturnarii unui TIR incarcat cu produse alimentare, langa Lehliu-Gara

news

In dimineata zilei de duminica, 6 octombrie, un grav accident s-a produs pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, in apropierea localitatii Lehliu-Gara, judetul Calarasi. Un autotren incarcat cu produse alimentare, care se deplasa pe sensul de mers spre litoral, la kilometrul 64, a lovit glisiera laterala si s-a rasturnat pe carosabil, blocand partial banda de decelerare si banda nr. 1.

In urma impactului puternic, soferul autotrenului a suferit rani grave si a fost transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. In schimb, pentru copilul de 11 ani, care se afla in cabina TIR-ului, nu s-a mai putut face nimic. Echipajele de interventie ajunse la fata locului au constatat decesul minorului, fiind o tragedie care a zguduit intreaga zona.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca traficul rutier a fost oprit pe banda de decelerare spre Lehliu-Gara, in timp ce banda nr. 1 a ramas partial blocata pentru a permite extragerea autotrenului rasturnat, insa operatiunea de degajare a vehiculului a necesitat un efort considerabil din partea autoritatilor.

Cauzele exacte ale accidentului urmeaza sa fie stabilite in urma unei anchete efectuate de politisti, in timp ce tragedia pune din nou in lumina pericolele traficului rutier, in special pe tronsoanele de autostrada. Traficul a fost reluat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: