Ponta s-a intors in PSD, va candida la Parlament. Anca Alexandrescu, furioasa: „Fac jihad”

politica

Victor Ponta

Victor Ponta a postat sambata o fotografie pe pagina sa de Facebook in care apare la prezidiu intr-o sedinta a PSD Dambovita. Liderii PSD au anuntat zilele trecute ca sunt sanse mari ca Ponta sa candideze pentru Parlament pe listele PSD Dambovita.

„Foarte frumos la Targoviste”, a scris Ponta langa fotografia facuta la prezidiul PSD Dambovita. Langa Ponta se aflau liderii organizatiei, acestia il aplaudau.

Fost premier si presedinte al PSD, Victor Ponta este acum consilier al lui Marcel Ciolacu.

Ponta a laudat sambata decizia CCR prin care a fost blocata anulata candidatura Dianei Sosoaca la Presedintie, masura vazuta ca fiind in sprijinul lui Marcel Ciolacu.

Intr-un mesaj pe Instagram, adresat Elenei Lasconi, Ponta spune ca este „fff bine” ca Sosoaca a primit interdictie de la CCR.

„Stimata Doamna Nuti Lasconi – modelul tau , Traian Basescu, a primit, in 2012, 7.4 milioane de voturi de la romani sa plece acasa! Si Curtea Constitutionala a spus ca trebuie sa il punem la loc in functie! Exact ca Basescu, cand va place CCR e buna, cand nu va place CCR e rea! Curat ca Basescu Doamna Nuti!

Ps – nu stiu de ce a decis CCR ce a decis – dar faptul ca o sa avem mai putin circ si mai putina iubire de Rusia in campanie e fff bine! Bravo CCR”, a scris Ponta.

Ulterior, Ponta a sters mesajul „Bravi CCR”.

Citeste si: Lasconi, despre decizia CCR in cazul Sosoaca: „Un vis implinit pentru domnul Marcel Ciolacu. Judecatorii CCR se simt ca acasa in biroul PSD din Parlament”

Anca Alexandrescu, relizatoare la Realitatea Plus si fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, i-a amenintat zilele trecute pe liderii PSD ca va face „jihad” daca Victor Ponta va ajunge candidat pe listele PSD.

Anuntul ca Ponta ar putea candida pe listele PSD a fost facut de Ciolacu, vineri, intr-o sedinta de partid.

„Daca tradatorul Victor Ponta va fi pe listele PSD, fac jihad! Aud ca vrea la Caras Severin unde turcii pe care ii consiliaza pe zeci de mii de euro au investitii la Cuprumold mining! Trafic de influenta! Eu depun plangere la DNA daca va fi asa!”, a transmis Alexandrescu.

Ciolacu a anuntat ca sunt discutii cu Victor Ponta sa candideze pe listele PSD ”dar nu e hotarat nici el, nici noi daca va candida”.

Alexandrescu a fost si consiliera a lui Victor Ponta pe vremea in care acesta era prim-ministru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: