Diana Sosoaca, mesaj melodramatic dupa respingerea candidaturii: „Omorati-ma, omorati-mi copiii, dar nu ma voi opri!”

politica

Diana Sosoaca, experimentul Pitesti, martir, Parlamentul European, respingerea candidaturii

Intr-un comunicat de presa, europarlamentara Diana Sosoaca se identifica cu „martirii neamului” si afirma ca prin respingerea candidaturii ei la prezidentiale „se va reinstaura experimentul Pitesti”.

„Absolut toate conditiile au fost indeplinite! Curtea Constitutionala nu poate lua in considerare articole de presa sau opinii jurnalistice sau politice! Nu poate lua in considerare decat eventuale decizii definitive ale instantelor de judecata daca exista! In rest trebuie sa verifice din punct de vedere constitutional indeplinirea conditiilor: cetatenie romana, domiciliul in Romania, decizii de interdictie a candidaturii si condamnari, ceea ce nu este cazul. Va amintesc ca neconstitutionala CCR a mentionat opinii jurnalistice si politice ca motiv de respingere, ceea ce incalca Constitutia Romaniei si CEDO!

Semnaturile nu pot fi verificate decat de procurori si trebuie proces! Procedura necitarii este una neconstitutionala si este obligatorie cand ai dovezi depuse impotriva unui candidat, pentru a se respecta dreptul la aparare al cetateanului.

Romania este in cea mai cumplita dictatura si se adeveresc toate discursurile mele. Eu nu am actionat niciodata avand functie de decizie, ci am facut din fiecare functie, una prezidentiala! Am fost acolo unde au avut nevoie Romania si poporul roman!

Imi este foarte clar ca Romania nu mai exista ca stat si ca natiunea romana a fost stearsa de pe aceasta lume! Am dus si duc cea mai cumplita lupta cu sistemul dictatorial de la Bucuresti, Bruxelles, Strasbourg, Tel Aviv, Washington!

Daca am ajuns sa reinstauram delictul de opinie ca pedeapsa, inseamna ca suntem cu 80 de ani in urma si reiteram anularea dreptului de a exista, vorbi si opina si se va reinstaura experimentul Pitesti!”

Sosoaca a mai spus ca, daca va fi data afara si din Parlamentul European ii va ramane avocatura.

„Acum realizati toti ca am dat afara oamenii lui Coldea infiltrati in S.O.S. Romania. Acum realizati ca unica sansa a Romaniei eram eu! Acum realizati ca dictatura este instaurata total! Acum realizati ca nu v-am mintit si as fi fost aleasa din primul tur! Acum ati inteles lupta mea!

In Germania se doreste a fi desfiintat AfD. In Austria FPO. In Spania Vox. In Polonia, coroana. Si lista continua. Eu sunt europarlamentar, iar daca vor incalca legea si ma vor da afara din PE, imi ramane avocatura. Daca imi iau avocatura inseamna ca ma vor distruge asa cum i-au distrus pe toti romanii martiri care au incercat sa salveze Romania! Asa au distrus marile valori si miscarile de eliberare nationala si europeana. Repet: daca Romania cade, cade toata Europa. Totul este in mainile poporului roman! Omorati-ma, omorati-mi copiii, dar nu ma voi opri!

Din acest moment numai poporul mai poate salva Romania si intreaga Europa,” se incheie comunicatul de presa citat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: