Tusea si junghiul: Vicepremierul italian Matteo Salvini si premierul ungur Viktor Orban acuza: „Comisia Europeana e condusa de birocrati si eco-teroristi”

externe

Matteo Salvini, Viktor Orban, critici, Comisia Europeana, eco-teroristi, birocrati

Vicepremierul italian si liderul partidului anti-imigratie „Liga”, Matteo Salvini, impreuna cu premierul ungar Viktor Orban, au criticat dur Comisia Europeana, acuzand-o ca este condusa de „eco-teroristi” si „birocrati”.

Cei doi lideri si-au facut declaratiile in fata a mii de sustinatori ai partidului „Liga”. in orasul Pontida, din nordul Italiei, in timpul sarbatorii anuale a formatiunii, relateaza Euronews.

Salvini si-a exprimat ingrijorarea pentru fermierii si antreprenorii italieni, afirmand ca acestia sunt amenintati de politicile ecologice ale Bruxelles-ului, care, in opinia sa, vor duce la inchiderea fermelor si fabricilor in favoarea intereselor straine. La randul sau, Orban s-a opus din nou acceptarii migrantilor si a avertizat ca i-ar putea transporta la Bruxelles daca Comisia Europeana continua sa pedepseasca Ungaria pentru refuzul sau de a respecta tratatele privind migratia.

Cei doi lideri fac parte din grupul de extrema-dreapta „Patrioti pentru Europa” din Parlamentul European si au fost mult timp in conflict cu politicile Uniunii Europene, in special in ceea ce priveste migratia si initiativele ecologice.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: