Keanu Reeves si-a facut debutul ca pilot auto profesionist la Indianapolis Motor Speedway

externe

Keanu Reeves, debut, curse auto, profesionist

In weekendul care abia s-a incheiat, faimosul actor Keanu Reeves a concurat in Cupa Toyota GR, o serie de curse destinata pasionatilor de masini puternice, la legendarul Indianapolis Motor Speedway.

Intr-un grup de 33 de concurenti, actorul din „Matrix” a terminat pe locul 25 in Cursa 1 de sambata si pe locul 24 in Cursa 2 de duminica, transmite CNN.

La un moment dat, sambata, Reeves a iesit in iarba la putin peste jumatatea celor 45 de minute de cursa. Reeves a evitat o coliziune si nu a fost ranit. Dupa aceea a reintrat in cursa.

Reeves a condus masina BRZRKR nr. 92, o referire la romanul sau grafic „The Book of Elsewhere” pe care l-a scris impreuna cu China Mieville. Romanul a fost lansat in iulie si face parte din seria de benzi desenate BRZRKR a lui Reeves, dintre care prima a fost lansata in 2021.

Coechipierul sau in timpul evenimentului de sambata a fost starul din „Dude Perfect”, Cody Jones.

In 2009, starul din „Speed” a concurat si a castigat evenimentul de curse pentru celebritati de la Long Beach Toyota Grand Prix.

Filmul „Speed”, in care joaca alaturi de Sandra Bullock, isi sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare cu o proiectie speciala marti la Los Angeles, la care vor participa atat Bullock, cat si Reeves.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: