Ciuca a terminat-o cu Ciolacu: „Nu inseamna nu. Au ajuns la putere si au simtit mirosul puterii”. Nu ii mai raspunde la telefon premierului PSD

politica

Nicolae Ciuca

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a confirmat luni seara ca nu ii mai raspunde la telefon premierului PSD Marcel Ciolacu. El a acuzat PSD ca „isi doresc puterea totala”.

„Nu, am spus nu. Nu inseamna nu”, a raspuns Ciuca, intrebat la B1 TV daca ii mai raspunde la telefon lui Ciolacu.

In privinta gestionarii guvernarii, alaturi de PSD, Ciuca a raspuns:  „Exista staff tehnic desemnat sa rezolve problemele de guvernare. Chestiunea legata de aparitia unei probleme, sigur si noi am crezut ca PSD nu mai are probleme si am crezut ca PSD este un partener cu care putem sa discutam subiectele legate de o predictibilitate, legate de o stabilitate a tarii”.

„Au ajuns la putere si au simtit mirosul puterii si a reiesit foarte clar ca isi doresc puterea totala. Este o falsa impresie si un fals mesaj cand se spune „noi impartim puterea”. Pai cum impartim puterea, cand tu o iei pe toata si vrei sa o iei pe toata? Iar formula care se genereaza prin a-l duce pe George Simion in turul 2 nu reprezinta altceva decat perspectiva guvernarii PSD-AUR”, a adaugat Nicolae Ciuca.

„Pentru mine, este clar ca prin aceasta modalitate, prin care incearca sa intre in turul doi cu Simion, se replica situatia din 2000, cand Iliescu a intrat in turul doi cu Vadim Tudor, si era evident ca romanii ar fi ales pe oricine altcineva in afara lui Vadim Tudor.

(…) Singurul candidat de care le este teama este subsemnatul, iar acest demers o demonstreaza, inclusiv prin acele declaratii repetate despre cine ar numi premier – pe Ciuca. I-am spus la un moment dat ca se alinta. Acum, insa, asta arata disperare. Pot sa anunt ca Nicolae Ciuca nu va mai fi niciodata prim-ministru intr-un guvern PSD-PNL. Asta este o chestiune de principiu“, a subliniat liderul PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: