Au lipsit de la munca in ultimii 15 ani, abia acum au fost concediati. Insa au primit salariu tot timpul

externe

birou, angajat

Doi spanioli care lucrau pentru administratia locala din Jerez de la Frontera au fost concediati dupa ce sefii lor au realizat ca acestia nu au mai dat deloc pe la munca in ultimii 15 ani. Insa cei doi si-au primit salariul in fiecare luna.

Unul dintre ei era sofer, iar celalalt gradinar, informeaza The Independent. Cei de la resurse umane au devenit suspiciosi dupa ce au observat ca cei doi si-au luat banii, insa nu au ajuns deloc la munca intre ianuarie 2015 si 31 mai 2016. Dupa ce au studiat documentele mai in profunzime, s-a descoperit ca de fapt gradinarul si soferul nu mai dadusera pe la munca de 15 ani.

Cazul celor doi nu este singular. Oficialitatile din Jerez de la Frontera au mai scos la iveala si ca mai multi politisti locali au munci mult mai putin decat trebuia. In 2015, unul dintre politisti a muncit doar 96 de zile, altul 66 de zile iar inaca unul numai 47 de zile.

La inceputul acestui an, un functionar public din Cadiz a fost amendat cu 27.000 de euroi pentru ca n-a mai ajuns la birou timp de sase ani. Abesanta lui a fost remarcata doar cand sefii au dorit sa-i ofere o recompensa pentru serviciu indelungat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: