„Maestrul denunturilor”: un tanar de doar 18 ani din Germani a devenit influencer milionar turnandu-si vecinii pentru parcari ilegale

externe

maestrul denunturilor, germania, parcare ilegala

Un tanar „maestru al denunturilor” pe nume Niklas Mattei din orasul german Grafenhainichen a devenit un influencer cu zeci de mii deu urmaritori pe Instagram si TikTok dupa ce a scris nu mai putin de 4.227 de plangeri la politie impotriva vecinilor, cel mai adesea pentru parcare ilegala.

Mii de oameni ii urmaresc miscarile in intreaga tara. Mattei a declarat pentru BILD ca, datorita popularitatii sale, a castigat deja mai mult de un milion de euro.

„Aveam o multime de bani inainte. Dar datorita  denunturilor am castigat un milion”, spune Niklas. Desi este criticat pe retelele de socializare si pe strada, el are peste 100.000 de urmaritori pe retelele sociale si este adesea invitat la discoteci, emisiuni TV si festivaluri urbane. Acolo sunt cozi lungi pentru a face fotografii cu el. Pentru fiecare performanta, Niklas ia o suma rotunda, uneori mai mult de 10.000 de euro.

Tanarul recunoaste deschis ca este extrem de zgarcit. Cand calatoreste, ia hartie igienica de la toaletele publice pentru a nu o cumpara el insusi. Pentru a economisi bani, nu are prietena si nu pleaca in vacanta. Isi pastreaza toti banii intr-un cont de economii si nu vrea sa stie nimic despre strategiile de investitii.

„Cand vine vorba de banii mei, nu-mi asum riscuri. Sunt un zgarcit. Comparatia cu Scrooge McDuck, personajul lui Dickens, este potrivita. Nu ma rasfat cu nimic. Continui sa tremur pentru fiecare banut. Banii sunt cel mai important lucru din lume pentru mine”, a spus el.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: