Localnicii din Barcelona, scandalizati dupa aparitia unor imagini in care un imigrant ecuadorian loveste o fetita de un an, aflata in carucior – VIDEO

externe

imigrant, ecuadorian, fetita, palmuita, Barcelona

Opinia publica spaniola este scandalizata, dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu o fetita  de un an a fost palmuita de un barbat furios in Barcelona.

Imaginile socante il arata pe barbat tipand la familia de turisti, inclusiv la fetita care statea in fata lui. La inceput, barbatul se preface ca o loveste pe fetita, oprindu-se la cativa centimetri de fata ei, inainte de a o lovi din nou pe fetita de un an, lovind-o peste obrazul stang.

Tatal copilului si-a luat fiica in brate, inainte ca el si mama fetitei sa se indeparteze rapid de barbat. Fetita a suferit rani minore si nu a avut nevoie de ingrijiri spitalicesti, potrivit politiei.

Incidentul ar fi avut loc pe o pasarela de pe dealul Montjuic din Barcelona, unde se afla atractii turistice populare precum Basilica de la Sagrada Familia, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Fetita a suferit rani minore si nu a avut nevoie de ingrijiri spitalicesti, potrivit politiei. Barbatul in varsta de 31 de ani, un imigrant ecuadorian, ar fi agresat alte doua persoane in cursul weekendului inainte de a fi arestat de politie duminica, relateaza presa locala.

O alta presupusa victima a acestuia este un barbat in varsta de 60 de ani, care a suferit taieturi la nivelul fetei si a ramas cu vanatai pe tot corpul.

Atacatorul a fost identificat prin intermediul imaginilor video si al descrierilor martorilor oculari.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: