Parlamentarii platformei DREPT sustin lansarea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului Ciolacu

politica

motiune de cenzura, guvernul Ciolacu, platforma DREPT, Vlad Gheorghe

Parlamentarii Platformei DREPT sustin lansarea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Ciolacu si considera ca organizarea alegerilor de catre actuala putere nu poate aduce decat o noua frauda masiva, se arata intr-un comunicat remis presei.

Platforma DREPT considera ca alegerile pot fi organizate in mod corect si incontestabil doar de catre un independent fidel valorilor statului de drept. Un astfel de independent poate fi Laura Codruta Kovesi.

„Cu 500.000 voturi nule la alegerile europarlamentare si numeroase dovezi punctuale de frauda, este clar ca actualul guvern s-a descalificat in ceea ce priveste organizarea alegerilor prezidentiale si parlamentare.  Acum asistam la noi abuzuri din partea coalitiei PSD – PNL, de la dorinta de a nu exista delegati impartiali in sectii pana la invalidarea in premiera a unui candidat la alegerile prezidentiale”, afirma Vlad Gheorghe, lider DREPT.

„Astfel, Platforma DREPT sustine ca se pregateste fraudarea masiva a alegerilor si doar o persoana a carei integritate nu poate fi pusa la indoiala, precum Laura Codruta Kovesi, ar putea garanta organizarea unor alegeri 100% corecte. Platforma DREPT va sustine intotdeauna oameni independenti, integri si competenti, in functiile cheie ale statului roman.

Reamintim ca deputata Cosette Chichirau, afiliata Platformei Drept, a depus astazi un proiect de lege in vederea eliminarii CCR, ai carei membri sunt numiti politic, din procedura de validare a candidatilor la alegerile prezidentiale. Scopul modificarii propuse este de a exclude orice ingerinta politica din procedura de validare a candidatilor si de a lasa aceasta validare doar in competenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie”, mai afirma comunicatul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: