Caz socant: sase femei uzbece, retinute pentru ca incercau sa introduca ilegal in Turcia lingouri de peste 9 kilograme de aur, ascunse in organele genitale- VIDEO

externe

femei, Uzbekistan, aur, trafic, ascuns, organe genitale

Sase femei din Uzbekistan au fost retinute de politia turca pe aeroportul din Izmir pentru ca au incercat sa faca contrabanda cu 9 kg de aur intr-un mod neobisnuit si extrem de periculos – metalul pretios le fusese implantat chirurgical in organele genitale.

Potrivit publicatiei uzbece Vaib, femeile au sosit in Turcia cu un zbor din Emiratele Arabe Unite, unde au fost intampinate de un barbat intr-o masina. Cu toate acestea, Unitatea de Combatere a Contrabandei din Turcia detinea deja informatii cu privire la planificarea transportului ilegal de obiecte de valoare.

Cand femeile au iesit din aeroport, politia le-a retinut impreuna cu barbatul care venise sa le intampine. In timpul unei perchezitii a masinii si a bunurilor pasagerilor, au fost gasite 82 de lingouri de aur cu o greutate de 110 grame fiecare, 18 console de jocuri si controlere (Playstation) si trei smartphone-uri.

Cu toate acestea, cea mai socanta descoperire a venit mai tarziu – in urma unei inspectii amanuntite, s-a constatat ca alte 84 de lingouri de aur fusesera implantate chirurgical in organele genitale ale femeilor.

Prin ordin judecatoresc, femeile au trebuit sa fie supuse unor proceduri chirurgicale pentru a extrage lingourile de aur de contrabanda. Greutatea totala a aurului pe care il purtau in corpurile lor se ridica la 9 kg si 240 de grame, ceea ce inseamna ca fiecare femeie transporta peste 1,5 kilograme de aur.

Cantitatea totala de aur de contrabanda, inclusiv cea gasita in masina, a ajuns la 18,5 kg, evaluata la 55 de milioane de lire turcesti, adica aproximativ 1,5 milioane de dolari. Curierele, impreuna cu barbatul care se intalnea cu ele, au fost arestate si asteapta acum sa fie judecate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: