Bucuresti: Masina cazuta intr-o groapa uriasa, in vehicul se aflau o femeie si copilul acesteia in varsta de 5 ani. Cum s-a produs incidentul

news

Politia Capitalei a prezentat, miercuri, detalii despre cazul masinii care a cazut intr-o groapa din curtea unei scoli din Sectorul 6.

„In urma imaginilor si informatiilor aparute in spatiul public cu privire la faptul ca un autoturism ar fi cazut intr-o groapa formata in urma surparii asfaltului, Serviciul Informare si Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

Astazi, 9 octombrie 2024, in jurul orei 08.30, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti- Sectia 20 Politie au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca un autoturism ar fi cazut intr-o groapa formata in urma surparii asfaltului, in curtea unei unitati de invatamant, din Sectorul 6.

La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 20 Politie care au constatat faptul ca cele sesizate se confirma.

Din primele verificari a reiesit faptul ca masina se afla stationata, iar in momentul in care ar fi trecut o autoutilitara de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Mentionam faptul ca, proprietarul masinii, o femeie in varsta de 43 de ani si copilul acesteia, in varsta de 5 ani, se aflau langa autovehicul in momentul producerii incidentului.

In acest moment activitatile sunt in dinamica.

La fata locului au sosit si echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, reprezentanti ai Serviciului Disciplina in Constructii Sector 6, dar si reprezentanti ai Primariei Sectorului 6 si un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectia 20 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a transmis Politia.

„In eveniment sunt implicate un autoturism parcat si o autoutilitara care era in trecere prin zona in momentul surparii pavajului.

Trei persoane implicate: soferul autoutilitarei si alte doua persoane din autoturismul parcat.

Toate persoanele s-au autoevacuat, cele doua persoane din autoturism au fost asistate medical la fata locului de catre echipajul medical, refuzand transportul la spital.

In acest moment actionam pentru asigurarea zonei si extragerea autovehiculelor implicate”, a transmis si ISU.

Reactia Primariei Sector 6

„Legat de incidentul care a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 7.30, venim cu precizari.

Dezmintim informatia ca surparea s-a petrecut in curtea unei institutii de invatamant. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat si se afla in proprietatea unei societati. Inainte de „89, aici a functionat Fabrica de Tigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilitati, unde au avut loc lucrari de-a lungul timpului. Din cauza greutatii cumulate a masinii parcate si a autoutilitarei care apartine unei firme de salubrizare, oprita pentru a ridica gunoiul.

Primaria Sectorului 6 nu are si nu a avut lucrari in zona. Retelele de utilitati sunt administrate de catre Primaria Municipiului Bucuresti”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: