Aflat in masina DNA-ului, Tataru a sters o postare de acum 5 zile de pe Facebook. El a refuzat sa faca declaratii cand l-au adus la DNA Iasi

actualitate

Nelu Tataru

Aflat in masina DNA-ului, in timp ce era dus de procurori de la Husi la Iasi, fostul ministru al Sanatatii a sters o postare de pe Facebook in care sustinea ca nu munceste pentru bani pentru spital.

Acest printscreen a fost facut de jurnalistul aktual24.ro in jurul orei 08.30, cand Tataru era in masina procurorilor DNA in drum spre Iasi. In urmatoarea ora, postarea a disparut.

Tataru si procurorii au ajuns la sediul DNA Iasi in jurul orei 09.50. Tataru a refuzat sa faca orice declaratie, nu a avut nicio reactie.

Tataru este acum si deputat PNL si primul pe lista PNL Vaslui pentru Camera Deputatilor.

Nelu Tataru, fost ministru PNL al Sanatatii, a fost saltat joi dimineata de procurorii DNA si dus la audieri, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro.

El este acuzat ca a luat mita, sume mici, in peste 100 de cazuri. El ar fi luat mita de la pacienti, inclusiv oua si gaini, au precizat sursele. Fostul ministru ar fi fost filmat in timp ce lua mita, imaginile fiind in posesia procurorilor DNA.

Procurorii efectueaza perchezitii la Spitalul Dimitrie Castroianu din Husi, unde Tataru este chirurg.

Tataru a fost dus la DNA Iasi.

Tataru nu poate fi retinut sau arestat intrucat este deputat.

In urma cu doar cateva zile, Tataru se lauda pe Facebook ca el nu munceste pentru bani, ci pentru pacienti, sugerand astfel ca nu ia spaga.

Fost ministru al Sanatatii, Nelu Tataru este in acest moment deputat PNL de Vaslui si presedinte al PNL Vaslui. La alegerile locale din acest an, el a candidat pentru functia de presedinte al CJ Vaslui.

„Conteaza enorm ‘urmele’ pe care le lasam in viata, indiferent de domeniul in care activam”, a declarat Tataru in urma cu doar trei zile la „Bucharest Leaders’ Summit: Reporting for Duty”.

Nelu Tataru a fost ministru al Sanatatii intre 26 martie 2020 si 23 decembrie 2020. Anterior, el a fost secretar de stat la Sanatate.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: