Nelu Tataru, la iesirea de la DNA: „Sunt nevinovat, mi-am facut doar meseria de medic si nu am conditionat niciodata actul medical!”

politica

Nelu Tataru, DNA, meseria de medic, sunt nevinovat, mita, acuzatii

Fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru (PNL) a fost anchetat in aceasta dimineata de DNA pentru luare de mita de la pacienti, sub forma de sume mici de bani sau produse agricole. Procurorii sustin ca detin peste 100 de acte materiale in acest caz.

La iesirea de la audieri, Tataru a declarat: „Am fost luat direct de la spital, eram cu pacientii. Am fost adus aici, la DNA, acum ma voi intoarce la spital. Nu stiu de unde au aparut aceste acuzatii, asta vrem sa aflam si noi. Va spun in continuare, sunt nevinovat, mi-am facut doar meseria de medic, sunt cel care nu a conditionat niciodata actul medical si nu am solicitat niciodata nimic.”

Intrebat in legatura cu probele video pe care procurorii sustin ca le au la dosar, fostul ministru a precizat: „Am solicitat si noi aceste probe, asteptam sa vedem aceste inregistrari”.

Reamintim ca Nelu Tataru este presedintele organizatiei PNL Vaslui si a fost desemnat deja pentru un nou mandat de deputat la alegerile parlamentare. El a fost ministru al Sanatatii in perioada martie – decembrie 2020.

In ultima sa declaratie de avere apare ca detine doua apartamente, conturi bancare si imprumuturi in valoare totala de peste un milion de lei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: