Victor Ciutacu, osanale in direct la adresa lui Marcel Ciolacu: „Cu atitudinea lui de baiat bun si concesiv cu adversarii, presedintele PSD a reusit, pana acum, sa nu enerveze” – VIDEO

politica

Victor Ciutacu, osanale, baiat bun, Marcel Ciolacu

Criza politica cu care se confrunta Romania ascunde interese mari, iar prezidentiabilii se folosesc de acest scandal pentru a castiga voturi pe ultima suta de metri inainte de alegeri, sustine prezentatorul de emisiuni Victor Ciutacu la Romania TV.

„Alegerile se castiga pe emotie”. E una dintre putinele pilde valide pe care le-a rostit in cariera eminamente bugetara presedintele in exercitiu al Romaniei. Chiar pe emotie negativa, as adauga eu, fara a avea pretentia ca am descoperit apa calda de la bloc”, a aratat Victor Ciutacu, intr-o analiza a fotografiei de moment a campaniei pentru alegerile prezidentiale.

„De la Emil Constantinescu incoace, toti cei care au triumfat in turul doi al prezidentialelor, inclusiv invinsul Ion Iliescu din 96, dar patru ani mai tarziu, au beneficiat de demonizarea publica si majoritara a adversarului. In 96, Iliescu era comunist si tiranic. In 2000, Vadim era extremist si antieuropean. In 2004, Nastase era corupt si dictator. In 2009, Geoana era prostanac si sluga mogulilor. In 2014, Ponta era plagiator si arogant. In 2019, Dancila era taranca si nu stia aria cercului. Cu singura si notabila exceptie numita Ion Iliescu, ura a fost canalizata spre PSD sau cum se chema formatiunea la vremea respectiva”, a mai spus Victor Ciutacu la Romania TV.

Victor Ciutacu, despre razboiul pe voturile Dianei Sosoaca: „A fost nevoie de numai juma de saptamana pentru ca scena politica sa devina un balamuc in aer liber”

„Nici in 2024 nu cred ca va fi altfel. Numai ca Marcel Ciolacu a reusit, pana acum, spre deosebire de toti predecesorii sai, sa nu enerveze. Cu atitudinea lui de baiat bun si concesiv cu adversarii cand patria a cerut-o, presedintele PSD s-a ferit sa devina dusmanul colectiv. Rezervat in a se afisa in posturi generatoare de scandal gratuit, liderul celui mai mare partid romanesc a pornit cu prima sansa in cursa. Pe un culoar niciodata mai favorabil ca acum. Deci se aplica iar reteta de succes „hai sa uram in grup PSD”. Razboi inca n-ai sa sperii lumea, vaccinare nu mai ai sa enervezi poporul suveran, pe coruptie s-a varsat plasa cu pesti mari, iar aia nici nu prea mai musca la nada. Asa ca iar vrea PSD sa ingenuncheze sfanta, reformata si inamovibile justitie. Incepand – nu-i asa – de la varf, cu altadata divinizata Curte Constitutionala. Care s-a umplut de ridicol in speta Sosoaca si care chiar n-are nici o legatura cu justitia, dar nici nu mai conteaza. PSD e de vina si Ciolacu trebuie sa piarda. Obiectiv maret la care se lucreaza intensiv. Inclusiv cu sprijin din PSD…”, conchide Victor Ciutacu, in direct la Romania TV.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: