O femeie din SUA a solicitat ajutor de urgenta dupa ce curtea i-a fost invadata brusc de zeci de ratoni. Ea hranea, de ani buni, o singura familie de ratoni

externe

femeie, agresata, ratoni, SUA

Adjunctii serifului din comitatul Kitsap din Washington primesc frecvent apeluri despre animale – animale libere, caini cu probleme. Insa apelul la 911 primit recent de la o femeie haituita de zeci de ratoni care ii invadau casa de langa Poulsbo a iesit in evidenta.

Femeia a declarat ca a fost nevoita sa isi paraseasca proprietatea dupa ce intre 50 si 100 de ratoni s-au napustit asupra ei si actionau agresiv, a declarat Kevin McCarty, purtator de cuvant al biroului serifului. Ea le-a spus oamenilor legii ca a inceput sa hraneasca o familie de ratoni cu zeci de ani in urma si ca totul a fost bine pana cu aproximativ sase saptamani mai devreme, cand numarul animalelor care au aparut in curtea ei a crescut de la cateva la aproximativ 100.

„A spus ca acei ratoni deveneau din ce in ce mai agresivi, cereau mancare, o hartuiau zi si noapte – zgariindu-i exteriorul casei, usa. Daca isi oprea masina, o inconjurau, o zgariau, o inconjurau daca mergea de la usa din fata la masina sau daca iesea afara”, a declarat McCarty,. citat de Associated Press. „Acum au vazut asta ca pe o sursa de hrana, asa ca au continuat sa se intoarca la ea si sa astepte hrana.”

Nu a fost clar ce a cauzat cresterea brusca a numarului lor. McCarty a declarat ca atat biroul serifului, cat si Washington Department of Fish and Wildlife au stabilit ca nu a fost incalcata nicio lege.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: