Putin, singurul cu masina neagra in Turkmenistan. Dictatorul acestei tari a interzis toate masinile de alte culori in afara de cea alba – VIDEO

externe

Masini albe

Surpriza mare pentru locuitorii din capitala Turkmenistanului, Ashgabat, sa vada vineri o masina de culoare neagra pe strazile lor. In 2018, presedintele acestei tari a interzis toate masinile de alte culori in afara de cea alba.

In masina neagra se afla insa o persoana cu totul speciala. Este vorba despre resedintele Federatiei Ruse, Valdimir Putin, venit in vizita oficiala in Turkmenistan.

Putin a sosit la Ashgabat pentru forumul international „Interconectarea timpurilor si Сivilizatiilor”.

Din 2018, Turkmenistanul a interzis alte masini decat cele albe, aminteste Nexta TV.

Preferinta presedintelui Berdymukhammedov pentru masinile albe din cauza superstitiilor a provocat o interdictie surprinzatoare, in 2018, pentru locuitorii din Turkmenistan, aminteste autoturkmen.com.

Preferinta personala a presedintelui Berdymukhammedov pentru masinile albe a jucat un rol semnificativ in modelarea reglementarilor auto din Turkmenistan. Interzicerea masinilor negre si promovarea vehiculelor albe reflecta credintele superstitioase ale presedintelui si viziunea sa pentru un oras impodobit cu vehicule albe.

Interzicerea masinilor care nu sunt albe, inclusiv a celor negre, a dus la confiscari si la cereri adresate proprietarilor de masini de a-si vopsi vehiculele in alb sau de a plati amenzi, subliniind aplicarea stricta a acestui regulament neobisnuit.

Interzicerea masinilor care nu sunt de culoare alba a dus la o crestere a preturilor la atelierele locale de caroserie, proprietarii de masini confruntandu-se cu costuri semnificative pentru a-si revopsi vehiculele in conformitate cu noul regulament. Lipsa unei comunicari clare din partea guvernului cu privire la motivele care stau la baza interdictiei a lasat rezidentii perplecsi si furiosi.

Interdictia Turkmenistanului privind masinile care nu sunt de culoare alba este doar un exemplu de norme si reglementari neconventionale ale tarii, care reflecta adesea preferintele si convingerile personale ale presedintelui. De la interdictiile privind geamurile fumurii si restrictiile privind marimea motorului pana la interdictia actuala privind masinile colorate, cetatenii Turkmenistanului s-au obisnuit cu directive unice care le modeleaza viata de zi cu zi.

Influenta presedintelui asupra peisajului auto al tarii si aplicarea stricta a reglementarilor privind culorile evidentiaza controlul centralizat si guvernarea autoritara predominante in Turkmenistan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: