Nicolae Ciuca: „Este necesar ca presedintele tarii sa stie o limba straina. In momentul in care intre doi oameni apar doi translatori, relatia personala nu mai este la fel de solida”

politica

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat vineri ca este necesar ca un presedinte sa stie o limba straina, el afirmand ca in momentul in care intre doi oameni apar doi translatori, relatia personala nu mai este la fel de solida.

Presedintele PNL a fost intrebat la Bihor daca cunoasterea unei limbi straine mai constituie un avantaj in relatii de externe, in contextul atributiilor presedintelui Romaniei.

”Din toata experienta mea, discutiile se poarta, se rezolva toate problemele pe dosare, asa cum sunt ele in relatiile cu partenerii externi, intr-un cadru formal. In momentul in care intre doi oameni apar doi translatori, relatia personala nu mai este la fel de solida si, in afara cadrului formal, care rezolva probleme, relatiile personale conteaza foarte mult. Ca atare, este necesar sa avem aceasta cunoastere”, a spus Ciuca, citat de news.ro.

Candidatul PSD la Presedintie, Marcel Ciolacu, a anuntat recent ca „ia meditatii” la limba engleza.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: