Pe cine a pus Olguta Vasilescu pe listele PSD. In 2020, a pus-o prima pe Laura Vicol

politica

PSD Dolj a depus, sambata, la Biroul Electoral, lista candidaturilor la alegerile parlamentare, in care ministrul Investitiilor, Adrian Caciu, deschide lista la Camera Deputatilor, iar deputata Alexandra Presura, la Senat. PSD Dolj a depus un numar de 55.000 de semnaturi de sustinere.

Lista PSD Dolj este deschisa de Adrian Caciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, la Camera Deputatilor si de deputata Alexandra Presura, la Senat.

”Alaturi de colegii mei din Partidul Social Democrat Dolj, am depus oficial dosarele de candidatura pentru Parlamentul Romaniei. Fac parte dintr-o echipa tanara, valoroasa si axata spre performanta, iar proiectele noastre vin in sprijinul real al oamenilor”, a scris Caciu pe Facebook.

Ministrul arata ca ”este o asumare de responsabilitate pentru el sa reprezinte aceasta comunitate.

”Va asigur ca o voi face cu onestitate. Le urez mult succes tuturor colegilor mei din PSD care s-au inscris in competitia pentru Camera Deputatilor si Senat!”, mai spune Adrian Caciu.

”Astazi, 12 octombrie, candidatii organizatiei judetene a PSD Dolj la alegerile pentru Parlamentul Romaniei si-au depus dosarele de candidatura la sediul Biroului Electoral Judetean Dolj. De asemenea, PSD Dolj a depus un numar de 55.000 de semnaturi de sustinere. Le uram succes colegilor nostri la alegerile din 1 decembrie 2024 si suntem convinsi ca in noul legislativ se vor lupta pentru marile proiecte de dezvoltare a judetului Dolj!”, a transmis si PSD Dolj, citat de news.ro.

Citeste si: Vicol a fost promovata in Parlament de Olguta Vasilescu. Ciolacu a pus-o apoi sefa a Comisiei Juridice, a dorit sa o faca si ministru al Justitiei

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: