Maratonul Bucuresti: Un cetatean strain a decedat dupa ce a trecut linia de sosire

news

Un barbat in varsta de 75 de ani a murit, dupa ce a facut un stop cardiac, imediat dupa ce a trecut linia de sosire. Barbatul era cetatean strain.

Brabatul a fost resuscitat si urcat in ambulanta pentru a fi dus la Spitalul Floreasca, insa a intrat din nou in stop cardio-respirator.

„Astazi, 13 octombrie 2024, politistii Capitalei au fost fost sesizati, de catre Spitalul de Urgenta Floreasca, cu privire la faptul ca un barbat ar fi fost adus in stare grava in urma participarii la un maraton.

In pofida eforturilor depuse de catre cadrele medicale, din nefericire a fost declarat decesul acestuia.

Politistii care s-au deplasat cu operativitate la fata locului au constatat faptul ca aspectele sesizate se confirma, persoana in cauza fiind un barbat, posibil cetatean strain, in varsta de aproximativ 70-75 de ani.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri, in vederea stabilirii situatiei de fapt si a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Trupul neinsufletit urmeaza a fi transportat la Institutul National de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei”, a transmis Politia Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: