Elena Lasconi, despre scandalul Piata Unirii: „Acesta este modul in care Ciolacu si ai lui isi propun sa conduca tara. Fara niciun pic de rusine, in dispret total fata de lege, pentru ei si pentru clanurile lor”

politica

Elena Lasconi

Presedinta USR, Elena Lasconi, a declarat marti, despre scandalul de la Piata Unirii, ca „am vazut ieri Romania pe care ne-o propune Marcel Ciolacu daca ajunge presedinte si nu crede ca ne dorim sa ajungem acolo. Daca PSD va avea toata puterea in stat, Romania va deveni un stat mafiot”. ”Ciolacu si gasca lui vor o Romanie controlata de clanuri politice”, subliniaza Lasconi.

”Imaginati-va o Romanie in care Ciolacu si PSD decid totul. Isi pun oamenii in toate functiile publice, iar acestia fac ce vor: constructii fara avize, afaceri ilegale, contracte atribuite apropiatilor de partid.

Acesta este modul in care Ciolacu si ai lui isi propun sa conduca tara. Fara niciun pic de rusine, in dispret total fata de lege, pentru ei si pentru clanurile lor, deloc pentru oameni.

Ce am vazut ieri in Piata Unirii, cu un prim-vicepresedinte PSD apropiat de Ciolacu, Daniel Baluta, care a vrut sa faca un santier ilegal, cu Politia Locala care a fost transformata in bratul lor personal de intimidare, cu prefectul PSD care se transformase in avocatul ilegalitatilor, totul in timp ce incercau sa protejeze o afacere de 800 de milioane de lei din care spera sa curga banii in buzunarele lor. Aceasta este Romania lor pe care nu mi-o doresc si impotriva careia lupt”, a scris Lasconi intr-o postare pe Facebook.

Presedinta USR arata ca ”Ciolacu si gasca lui vor o Romanie controlata de clanuri politice”.

”Ei sa isi imparta contractele, ei sa faca legea dupa cum dicteaza interesele financiare, iar noi sa platim pretul coruptiei, prin taxe mai mari. Daca PSD va avea toata puterea in stat, Romania va deveni un stat mafiot.

Am vazut si PNL cum vrea sa ii opreasca – ministrul lor de Interne, Catalin Predoiu, nu a miscat un deget. Politia Romana, cea care trebuia sa restabileasca ordinea, a lasat clanurile lui Baluta sa faca legea. Nu voiau sa supere PSD-istii. Trebuie sa ii oprim! Viitorul cu Ciolacu inseamna o tara in care hotia devine lege”, mai spune Lasconi.

”Sunt alaturi de Nicusor Dan si de milioane de romani care muncesc cinstit si vor o tara moderna. Mai sunt 40 de zile. Sa construim o Romanie pentru toti, nu doar pentru clanuri. De acum inainte”, mai afirma sefa USR.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: