Suparat, Ghita dezvaluie jocurile lui Ciolacu: „M-a rugat sa raman la partid, ca eu sunt latura suveranista din PSD. Om fara coloana vertebrala, fara cuvant si onoare”

politica

Daniel Ghita

Deputatul Daniel Ghita, care a demisionat marti din PSD, il acuza pe Marcel Ciolacu ca acopera „furaciunile” din sportul romanesc. El a dezvaluit apoi ca Ciolacu i-a cerut „sa raman la partid, ca eu sunt latura suveranista din PSD”.

„Pentru ca am demascat mafia din sportul romanesc si furaciunile din ANS am fost executat politic de Marcel Ciolacu si Marian Neascu, la comanda #elisabetalipa.

Daca esti incompetent  si ingropi tot sportul romanesc ajungi pe functii cheie la PSD! Ghita a fost prea corect si nu fura bani publici, nu are contracte cu statul, si ne mai si demasca furaciunile din sportul romanesc! Milioane de euro din banii romanilor, in timp ce pentru seniori nu sunt bani!

Mi-am asumat aceasta lupta! Am fost singurul care a avut curajul sa faca acest lucru in Romania! Lupt cu un sistem mafiot din #ANS , care este protejat de Premierul Romaniei! Mi-am asumat aceasta lupta!

Nu am cum sa las sportivii sa moara de foame, sa fie alungati pe afara. Am fost si eu sportiv de performanta alungat si umilit de politicienii romani!

Am dorit sa imi dau demisia din PSD , acum un an, in Decembrie 2023, dar am fost rugat de Marcel Ciolacu sa raman la partid, ca eu sunt latura suveranista din PSD. Ciolacu mi-a zis ca are mare nevoie de mine in PSD. A insistat sa raman, cu rugaminti, ca sunt apreciat de votantii PSD. Am crezut aceste minciuni, de fapt pregatea sa ma distruga politic. Asa cum face cu toti adversarii sai.

Listele de la PSD Ilfov au fost trimise de organizatia PSD cu subsemnatul pe primul loc la Ciolacu, dupa care am fost taiat jos personal de pe lista de Marcel Ciolacu , in ultima zi, adica azi. Om fara coloana vertebrala, fara cuvant si onoare!

Nu mai conteaza ce vor votantii PSD? Mi-am dat demisia din PSD! Trebuia sa o dau de mult timp!

(…) PSD nu a schimbat nimic! Noul PSD este vechiul PSD! Am crezut ca o sa existe un nou PSD unde vom face ceva pentru tara noastra. De aceea am intrat in acest partid.
Sistemul bolsevic de a executa pe toti adversarii politici, cum a fost executata si Gabriela Firea, Diana Sosoaca, etc arata ca ne asteapta o dictatura bolsevica, unde nu vom mai avea dreptul la libera exprimare. (…) De fapt PSD are nevoie in Parlamentul Romaniei de hoti, tradatori, si corupti sa puteti voi fura linistiti, in timp ce moare tara de foame!”, a acuzat Ghita.

Lista PSD Ilfov pentru Camera Deputatilor este deschisa de deputatul PSD Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii si actual consilier al lui Ion Iliescu, in locul lui Daniel Ghita.

Lista PSD Ilfov pentru Camera Deputatilor:

Ioan Vulpescu
Cristian-Stefan Pretorian
Violeta Tudorie
Florina-Cornelia Matache
Dragos Orheanu
Alexandru-Bogdan Vasii

Lista PSD Ilfov pentru Senat:

Andreea-Marina Constantinescu (administratorul public al orasului Voluntari, condus de Florentin Pandele)
Gheorghe Bolintineanu
Alexandru-Adi Chirian
Adrian-Cristian Constantin

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: