Anuntul lui Ciuca in prezenta unor parlamentari USR si a lui Nicusor Dan: „Impreuna putem sa unim Dreapta”

politica

Nicolae Ciuca

Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, liderul PNL, a afirmat miercuri ca alaturi de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, poate uni Dreapta de pe scena politica.

Ciuca a sustinut, la Senat, o conferinta comuna de presa cu primarul general, conferinta care a avut loc in prezenta mai multor parlamentari USR.

„Suntem impreuna si cred ca impreuna putem sa unim Dreapta”, a declarat Nicolae Ciuca, la finalul unei intalniri cu primarul general la cabinetul sau de la Senat.

Intrebat cum se va face aceasta unire a Dreptei, el a raspuns: „Convingandu-i pe alegatori ca exista in momentul de fata un singur partid relevant pe centru-dreapta care poate cu adevarat sa intre in competitie reala cu Partidul Social Democrat si sa castige. Si, totodata, am mare incredere ca cetatenii vad care este imaginea reala a celor inscrisi in competitie si la finalul alegerilor sa putem sa avem o consistenta politica pe centru-dreapta, ca sa facem o majoritate”.

El a amintit ca reprezentantii PNL din Consiliul General al Capitalei vor vota, saptamana viitoare, referendumul propus de Nicusor Dan.

Intrebat daca regreta ca PNL nu l-a sustinut pe Nicusor Dan la alegerile locale, el a aratat ca, „in acest moment, regretele sunt tardive”. „Trebuie sa privim in viitor”, a adaugat el.

Nicusor Dan a precizat ca a discutat cu presedinta USR, Elena Lasconi, cu liderul PNL si cu presedintele Forta Dreptei, Ludovic Orban. „Si in urmatoarele zile o sa am intalniri cu fiecare dintre cei trei, posibil pana la votul de luni”, a aratat edilul Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: