„Cea mai fidela fata”, Dana Marijuana ramane in arest preventiv dupa contestatia DIICOT in dosarul de trafic de droguri

news

Dana Marijuana, drogata, la volan, 2 Mai

Daniela Coteanu, cunoscuta sub numele de scena Dana Marijuana, ramane in arest preventiv dupa ce Curtea de Apel Constanta a admis contestatia formulata de DIICOT. Aceasta decizie vine dupa ce Tribunalul Constanta stabilise initial ca artista sa fie plasata in arest la domiciliu, dar contestatia DIICOT a schimbat hotararea, conform Agerpres.

Dana Marijuana a fost arestata pe 23 septembrie dupa ce a fost oprita in trafic de un echipaj de politie pe DN 39, in localitatea 2 Mai, din judetul Constanta. In urma controlului, politistii au gasit aproximativ  100 de grame de cannabis  in masina, iar testarea cu  drugtest  a confirmat consumul de substante interzise.

Dupa acest incident, politia a efectuat  perchezitii in Constanta, Giurgiu si Bucuresti, unde au fost descoperite 100 de comprimate de ecstasy, amfetamina, ketamina, si alte substante de risc si mare risc care urmeaza sa fie analizate.

Dana Marijuana, alaturi de alte trei persoane, este acuzata de trafic si detinere de droguri de risc si mare risc, iar ancheta este condusa de procurorii DIICOT. Artista ramane in arest preventiv pana la noi decizii in cadrul acestui dosar penal.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: