Actorul roman Sebastian Stan il numeste pe Donald Trump „ipocrit” pentru ca „incearca sa cenzureze” filmul despre inceputurile sale dubioase ca afacerist

externe

Donald Trump, Sebastian Stan, ipocrit, gunoi

Actorul roman Sebastian Stan le sugereaza cinefililor sa „sape mai adanc” cand vine vorba de Donald Trump. Apreciatul actor, in varsta de 42 de ani, care il interpreteaza pe Trump in noul sau film The Apprentice, a fost intrebat recent daca crede ca portretul sau al candidatului republican la presedintie ar putea influenta alegatorii inainte de alegerile din noiembrie.

„Nu stiu”, a declarat Stan, citat de revista People. „Dar ceea ce sper este ca oamenii, indiferent de opinia lor, sunt suficient de curiosi pentru a incerca sa sape mai adanc. Pentru ca eu cred ca traim intr-o lume in care este atat de usor sa ti se dea o opinie oriunde te intorci.” El a continuat: „Si stiu ca o multime de oameni iubesc social media, si acolo se duc pentru informatii si pentru lucruri. Ti se spune ce sa crezi. Ti se spune ce sa faci”.

Actorul a continuat spunand ca spera ca oamenii sa isi faca propriile judecati dupa ce au facut propriile cercetari despre Trump si despre tipul de om care este – lucru pe care spera ca noul sau film a contribuit sa il incurajeze. „Daca aveti vreo urma de interes, mergeti si intrebati-va cu adevarat: ‘Cine este acest om? Stiti cu adevarat? Chiar aveti incredere in aceasta persoana pentru a conduce o tara?”, a spus Stan.

„A incercat sa cenzureze acest film si, in acelasi timp, sustine ca recunoaste libertatea de exprimare … Nu ma pot gandi la ceva mai ipocrit”, a adaugat el. „Deci, inainte de toate, este vorba despre el ca personaj. Uitati de politica si mergeti acolo si folositi-va instinctul si intrebati-va: Ai incredere in acest om? Despre asta este vorba in film”.

Stan se referea la faptul ca campania lui Trump a emis o declaratie dupa premiera filmului la Festivalul de Film de la Cannes 2024, in mai, in care spunea ca intentioneaza sa intenteze un proces „pentru a raspunde afirmatiilor flagrant false ale acestor regizori prefacuti”. Filmul include in special mai multe momente controversate, inclusiv o scena in care personajul Trump al lui Stan este aratat violand-o pe sotia de atunci, Ivana.

„Acest gunoi este pura fictiune care senzationalizeaza minciuni care au fost demult demascate”, a declarat directorul de comunicare al lui Trump, Steven Cheung. „Acest ‘film’ este pura defaimare malitioasa, nu ar trebui sa vada lumina zilei. Locul sau este intr-un tomberon de gunoi”.

Potrivit unui sinopsis al filmului, The Apprentice urmareste „un tanar Donald Trump, dornic sa isi faca un nume ca al doilea fiu flamand de succes al unei familii bogate din New York-ul anilor 1970. El intra sub vraja lui Roy Cohn, avocatul taios care va contribui la crearea lui Donald Trump pe care il cunoastem astazi”. Filmul ii mai are in distributie pe actorul Jeremy Strong in rolul lui Roy Cohn si pe actrita Maria Bakalova in rolul Ivanei Trump.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: