Lista „profesionistilor” AUR pentru Bucuresti: Simion, Gigi Becali pe locul doi, fiica lui Vadim. Ciolacu, cuvinte de lauda la adresa lui Simion

politica

AUR a depus lista candidatilor pe Bucuresti la alegerile parlamentare, in care George Simion, presedintele formatiunii, este cap de lista la Camera Deputatilor, urmat de George Becali iar fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, se afla pe locul 4.

”Sunt convins ca vom obtine mult mai multe locuri de parlamentar decat in octombrie 2020, cand nu ne stia mai mult de 60% dintre romani”, a spus George Simion, liderul AUR, la depunerea candidaturilor.

”Sper sa convingem romanii in urmatoarea luna, pana ajungem la vot pentru parlamentari, dezavuam felul in care actuala coalitie a ales sa isi bata joc de alegerile parlamentare si prezidentiale, nu intelege nimeni cand va fi alegerea pentru parlamentare, cand va fi de prezidentiale. Au comasat initial aceste alegeri ca sa economiseasca bani la buget dar iata ca tot 4 duminici vom merge la vot. Romanii vor fi confuzi pentru ca vor trebui sa mearga trei duminici la vot, o alegere neinspirata”, a mai afirmat Simion, citat de news.ro.

„Venim cu o formula care combina profesionistii, multi dintre ei sunt locul 1 la Senat in majoritatea judetelor, cu membri AUR, cu cei care timp de patru ani au luptat pentru a opri faradelegile sistemului USR-PNL-PSD-UDMR. (…) Ne aratam nemultumirea fata de numarul mult prea mare de dosare, deci fata de numarul mult prea mare de parlamentari. Romanii au votat pentru a avea 300 de parlamentari si, din pacate, si in viitoarea legislatura numarul parlamentarilor nu va fi de 300. (…) Sunt bucuros ca la Salaj, de exemplu, avem o lista condusa de Valer Kovacs, un politist integru, demis de actuala conducere a Ministerului de Interne. Il va contracandida acolo pe domnul Bode. Sunt bucuros ca, la Bistrita, activistul de mediu Tiberiu Bosutar se va lupta cu mafia comuna PSD-PNL. Sunt bucuros ca doamna Dorina Barcari, o specialista in domeniul feroviar, dar si o specialista in pensii, a ales sa deschida lista la Senat, la fel la Timis il avem pe Florin Popovici, care pana acum cateva luni a fost presedintele Camerei de Conturi. Acesti profesionisti vor fi dublati de tineri din cadrul organizatiilor AUR”, a mai spus George Simion, in cadrul unei conferinte de presa.

Lista AUR pe Bucuresti este deschisa la Camera Deputatilor de George Simion, urmat de George Becali, Mihai Enache si Lidia Vadim Tudor. La Senat, pe primul loc este Petrisor Peiu, urmat de Nina Stelea, Octavian Badescu si Antonio Andrusceac.

Citeste si: Ciolacu se da bine pe langa Simion: „Nu-l vad fals cand vorbeste de Romania si ca-si iubeste tara. Are o familie superba”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a avut numai cuvinte de lauda la adresa extremistului George Simion, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3. „Nu-l vad fals cand vorbeste de Romania si ca-si iubeste tara”, a sustinut Ciolacu.

„Nu-l vad fals cand vorbeste de Romania si ca-si iubeste tara. Are o familie superba”, a declarat Ciolacu in fata lui Mihai Gadea.

Ciolacu a incercat apoi sa arate ca el ar fi mai bun presedinte decat Simion.

„Sunt prea multe povesti asupra influentelor din spatele lui si nu-l vad consecvent. Nu are o linie. Totusi, cand esti presedinte nu trebuie sa iei decizii emotionale. Functia de presedinte nu-i de sus-jos in aceeasi zi. Iti trebuie o stabilitate emotionala pentru a lua anumite decizii”, a sustinut Ciolacu.

Citeste si: Doi fosti consilieri prezidentiali confirma: „PSD si-a plasat oameni pe listele AUR. Afaceristi PSD finanteaza campania lui Simion/ Exista si un om responsabil pentru relatia speciala cu AUR”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: