Timisoara Guitar Day. Sarbatoarea chitarei si muzicii folk-rock

news

Timisoara va fi gazda unui eveniment de exceptie pe 19 octombrie 2024, dedicat iubitorilor de chitara si muzica folk-rock: „Timisoara Guitar Day – One City. One Day. One Guitar Love”

Peste 300 de chitaristi vor interpreta simultan 17 piese folk-rock, atat romanesti, cat si internationale, acompaniati de artisti renumiti precum Ducu Bertzi, Stefan Boldijar de la Semnal M, Radu Almasan de la Bosquito si Paul Radu de la Antract, informeaza
ziarultimisoara.ro

Evenimentul se va desfasura la FABER si va include o serie de concerte, expozitii de chitara si activitati creative. Printre momentele importante se numara Serenada Chitaristilor, care va incepe la ora 16:00, urmata de concertele trupelor emergente Factomad si Fifth Piece in cadrul „Young Revolution Rock”, incepand de la ora 18:00.

De la ora 19:00, Radu Almasan va sustine un recital solo, iar Ducu Bertzi va incanta publicul la ora 20:00. Evenimentul se va incheia cu un concert al trupei Semnal M la ora 21:00. Participantii vor putea, de asemenea, sa se bucure de expozitii precum „Guitar Heroes” si „Guitar After Life”, precum si de un film tematic in cadrul „Rock The Screen”. Intrarea este libera.
Foto: ziarultimisoara.ro

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: