Intalnire intre Ciuca si Nicusor Dan: „Am convenit inclusiv pe sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale”

politica

Ciuca si Nicusor Dan

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat vineri, dupa intalnirea cu primarul Capitalei, Nicusor Dan, ca au convenit pe subiectele legate de sustinerea proiectelor comune, inclusiv pe sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale si pe aspectele legate de sustinerea de catre PNL a referendumului propus de primarul general.

”Am convenit pe subiectele legate de sustinerea proiectelor comune, inclusiv pe sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale si, de asemenea, pe aspectele legate de sustinerea de catre Partidul National Liberal a referendumului propus de catre primarul general al Capitalei si, desigur, am discutat cele 20 de solicitari pe care domnul primar le-a inaintat cu ceva timp in urma”, a spus Ciuca, dupa intalnirea de la sediul PNL cu Nicusor Dan.

Ciuca a aratat ca a semnat aceasta lista cu solicitari. El a precizat ca sunt doua observatii pe care le-a scris in lista.

”Este vorba de respectarea si stabilirea unor criterii obiective atunci cand vine vorba de repartizarea bugetului, aspect care se va analiza in detaliu intre primarul general si primarii de sectoare si, desigur, o solicitare care este absolut necesara, nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere al cresterii capacitatii administrative la nivelul Primariei Generale a Capitalei, tinand cont de faptul ca toti cei cu care am discutat se plang de timpul foarte mare pentru obtinerea avizelor”, a explicat Nicolae Ciuca, citat de news.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: