Un grec a fost condamnat la inchisoare cu suspendare si terapie pentru ca a intrat pe proprietatile vecinilor pentru a le mirosi incaltamintea

life

Un barbat in varsta de 28 de ani din Salonic, Grecia, a primit o pedeapsa de o luna de inchisoare cu supendare pentru ca si-a deranjat vecinii furisandu-se in mod repetat pe proprietatile lor pentru a le mirosi incaltamintea, potrivit AP.

Barbatul a declarat instantei din Salonic ca nu poate sa-si explice comportamentul, care, a spus el, i-a provocat o mare rusine.

El a subliniat ca nu a intentionat sa incalce legea sau sa faca rau cuiva, iar vecinii au marturisit ca nu a dat niciodata semne de agresivitate in timpul vizitelor sale nocturne.

Barbatul a fost arestat in micul oras Sindos, la aproximativ 15 kilometri vest de Salonic. Politia a fost chemata dupa ce un vecin l-a gasit pe inculpat in curtea sa adulmecand incaltamintea, care fusese lasata afara.

Instanta a aflat ca au avut loc cel putin trei incidente similare in ultimele sase luni, in ciuda faptului ca vecinii au cerut familiei inculpatului sa-l determine sa opreasca.

Barbatul a primit ordin sa participe la sedinte de terapie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: