Silvestru Sosoaca „da din casa”: „Diana Sosoaca nu vrea in Parlamentul Romaniei, va alege postul caldut de la Bruxelles, ca asta este scopul ei in viata, niste banuti”

politica

Diana Sosoaca, Silvestru Sosoaca, senator, Bruxelles, europarlamentar, niste banuti, scop in viata

Silvestru Sosoaca o torpileaza din nou pe sotia sa. Intr-o interventie in exclusivitate la Realitatea TV, avocatul Sosoaca sustine ca Diana nici macar nu isi doreste un loc in legislativul Romaniei pentru ca nu ar renunta la salariul de europarlamentar.

„Sunt de patru ori mai multi bani!” spune Silvestru care da asigurari ca desi candideaza in fruntea listei SOS la Bucuresti, Diana Sosoaca nu va fi senator.

„Desi Diana si-o merita, pedeapsa divina, nu e de ici de colo, intotdeauna Dumnezeu lucreaza prin oameni, ceea ce a facut CCR e un nonsens juridic.

Daca Diana candideaza pe Bucuresti, daca ii va fi validata candidatura, adica, ea cu siguranta va alege postul caldut de la Bruxelles, va garantez eu ca asta este scopul ei in viata, niste banuti. Nu va fi niciodata senator al Romaniei, cel putin nu in sezonul acesta”, a mai spus Silvestru Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: