Doua persoane din Tandarei, arestate pentru trafic de cocaina si canabis. Vindeau doze cu pana la 500 de lei

news

Politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita, in colaborare cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Biroul Teritorial Ialomita, au desfasurat doua perchezitii domiciliare in localitatea Tandarei, judetul Ialomita.

Aceste actiuni fac parte dintr-o ancheta penala referitoare la savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si trafic de droguri de mare risc, informeaza obiectiv.net.ro

In urma probelor adunate, anchetatorii au constatat ca, in perioada august-septembrie 2024, doua persoane, cu varste de 60 si 62 de ani, ar fi desfasurat activitati ilegale legate de detinerea si vanzarea directa de droguri catre consumatori locali. Drogurile comercializate includeau atat substante de risc, precum rasina de canabis, cat si droguri de mare risc, cum ar fi cocaina. Conform investigatiilor, persoanele implicate vindeau drogurile cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei per doza.

Mai mult, una dintre persoanele retinute, in varsta de 62 de ani, este suspectata ca nu doar vindea direct droguri catre consumatori, ci si ca intermedia vanzarea unor cantitati de cocaina, un drog de mare risc, catre consumatorii din judetul Ialomita, prin intermediul celeilalte persoane, de 60 de ani.

Dupa perchezitiile din 16 octombrie, autoritatile au dispus retinerea celor doua persoane pentru 24 de ore, iar pe 17 octombrie 2024, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Ialomita a decis arestarea preventiva a acestora pentru o perioada de 30 de zile, sub acuzatiile de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Ancheta este in curs, iar autoritatile continua sa colecteze dovezi pentru a clarifica toate detaliile legate de aceasta retea de distributie a drogurilor, care opera in judetul Ialomita, si pentru a identifica alti eventuali complici sau participanti la aceasta activitate ilegala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: