Nepotul lui Ciolacu si nevasta lui Grindeanu fac afaceri imobiliare grele la Timisoara. Grindeanu, arogant: „Nu este o chestiune de interes public”

politica

Sorin Grindeanu

Mihai Ciolacu, nepotul premierului Ciolacu, si Mihaela Grindeanu, nevasta ministrului Grindeanu, sunt asociati intr-o afacere imobiliara la Timisoara in valoare de 2,2 milioane de euro. Intrebat, Grindeanu a raspuns arogant ca nu este treaba nimanui ce afaceri fac nevasta lui si nepotul premierului: „Nu este o chestiune de interes public”.

In SRL-ul care le inmulteste finantele, familiile Ciolacu si Grindeanu sunt reprezentate prin: Mihai Ciolacu (36 de ani), nepotul lui Marcel Ciolacu si Mihaela Grindeanu (49 de ani), sotia lui Sorin Grindeanu, relateaza Rise Project.

Familiile Ciolacu si Grindeanu nu s-au aventurat singure in aceasta intreprindere. Ci avandu-l pe post de insotitor pe experimentatul dezvoltator Adrian Cionca, prim-vicepresedinte al organizatiei PSD Timis — prezent in respectivul SRL prin intermediul sotiei sale, Alina Cionca.

Firma detinuta de cei trei se numeste „Comuncas”. A fost infiintata in mai 2021. La cateva luni dupa ce Marcel Ciolacu devenise presedinte al PSD, iar Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte.

In acelasi an, „Comuncas” a cumparat un teren de la marginea Timisoarei, in vederea realizarii a 12 case, fiecare in suprafata de cate 95 de mp.

Locuintele au fost finalizate anul acesta si au fost scoase la vanzare cu pretul de 185.000 de euro.

Reactia lui Grindeanu

„Am vazut stradaniile dvs., sau ale colegilor dvs, carora le-ati dat tot suportul. Acuma, daca sotia mea ar fi lucrat la stat, ar fi fost o mare problema. Sotia mea a lucrat in mediul privat de cand a terminat facultatea, a avut o farmacie pe care a vandut-o, dupa care a investit in acest domeniu imobiliar.

Daca ar fi fost, repet, lucruri ilegale, sau daca sunt, va rog frumos sa faceti plangeri. Eu nu cred ca chestiunea de asociere intre cineva, un prieten pana la urma, cum e Adrian Cionca, si sotia mea si nepotul lui Ciolacu este o chestiune de interes public. Asta e o treaba privata. Daca e cel mai mic lucru ilegal, va rog sa sesizati institutiile publice”, a declarat sambata Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: