Dricul unei firme de pompe funebre din Polonia a pierdut un cadavru in trafic. “Un eveniment nefericit care nu reflecta standardele inalte ale companiei noastre”

news

O firma de pompe funebre din Polonia a prezentat sambata scuze dupa ce un cadavru pe care il transporta a cazut dintr-un dric in trafic, a transmis AP.

Presa poloneza relateaza ca un barbat conducea vineri pe o strada din Stalowa Wola, un oras din sud-estul Poloniei, cand a vazut mai intai un cearsaf spre geamul masinii sale. Cand cearsaful a alunecat, el a vazut un cadavru intins pe sosea. Pentru o clipa, soferul s-a temut ca a lovit persoana respectiva.

Presa locala a publicat imaginea cadavrului unei femei intins langa o trecere de pietoni cu dungi albe, unde cazuse din masina mortuara.

Firma care transporta cadavrul, Hades Funeral Services, a comunicat sambata ca  isi asuma responsabilitatea pentru incident si da vina pe o defectiune tehnica a dricului.

„Cu profund regret va informam ca, in urma unei defectiuni tehnice neasteptate a dispozitivului electric de blocare a trapei din spate a masinei mortuare, in timpul transportului corpului decedatului a avut loc un eveniment nefericit care nu reflecta standardele inalte ale companiei noastre, profunda noastra empatie fata de familiile decedatilor si respectul pe care il aratam intotdeauna celor decedati”, a precizat firma intr-un comunicat postat pe site-ul sau.

Firma a prezentat scuze „tuturor celor care au fost dezamagiti si suparati de acest eveniment”.

(Foto: x.com/thepolandnews_)

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: