In weekend, Donald Trump a tinut in fata alegatorilor uimiti un discurs despre organele sexuale ale unui jucator de golf si a prajit cartofi la McDonald’s – VIDEO

externe

Donald Trump, mc donalds, discurs, organe genitale, Arnold Palmer

Fostul presedinte Donald Trump, candidatul Partidului Republican la presedintie, a avut un program incarcat de evenimente in Pennsylvania in weekend-ul trecut, program care a inceput sambata seara cu un miting in Latrobe, unde a descris fara menajamente anatomia regretatului jucator de golf Arnold Palmer in fata spectatorilor uimiti.

„Acesta este un tip care era un barbat adevarat”, a spus Trump despre Palmer, „cand facea dus cu ceilalti profesionisti, acestia ieseau de acolo si spuneau: Doamne, este incredibil”.

Acesta a fost probabil cel mai surprinzator comentariu pe care fostul presedinte l-a facut la eveniment, unde, dupa ce a vorbit despre Palmer, originar din Latrobe, timp de aproximativ 15 minute, a reluat discutia despre teme si nemultumiri familiare. A criticat-o pe Kamala Harris, candidatul democrat la presedintie; i-a invinuit pe presedintele Joe Biden si pe Harris pentru inflatie si pentru „criza” de la granita sudica si s-a minunat de modul in care SpaceX, al carui CEO Elon Musk este de curand un sustinator vocal al lui Trump, a reusit sa aduca la sol o racheta intr-un zbor de testare recent.

Potrivit cotidianului local Pennsylvania Capital Star, duminica, Trump a vizitat un restaurant McDonald’s din Lower Southampton, comitatul Bucks, unde a imbracat un sort si a lucrat la drive-thru timp de aproximativ 20 de minute. El a servit doar cateva persoane preselectate care au spus insa ca ar fi castigat oportunitatea la o loterie.

„Ma distrez foarte mult aici, cu toata lumea”, a spus Trump, facand cu mana celor cateva zeci de membri ai presei adunati in parcarea restaurantului. „Acum am lucrat aici cu 15 minute mai mult decat Karmala”, a spus el, pronuntand gresit prenumele lui Harris. „Ea nu a lucrat niciodata aici”.

Trump vorbea de aproximativ o luna despre posibilitatea de a lucra la un McDonald’s, dupa ce Harris a inceput sa isi laude experienta de lucru la lantul de fast-food pe cand era in facultate.

O parte din motivul pentru care vorbeste despre asta, a spus ea intr-un interviu MSNBC este „pentru ca exista oameni care lucreaza la McDonald’s in tara noastra care incearca sa isi intemeieze o familie – am lucrat acolo cand eram studenta, eram doar un copil – care lucreaza acolo incercand sa isi intemeieze familii si sa plateasca chiria pe asta”.

Mii de oameni s-au aliniat pe Street Road cu aproximativ doua ore inainte de sosirea programata a lui Trump. Acestia au aclamat vehiculele cu autocolante si steaguri Trump si au huiduit vehiculele cu autocolante care il sustineau pe Harris.

Multimea s-a linistit doar cand a sosit Trump. Niciunul dintre cei prezenti nu a fost lasat sa intre in restaurant. Localul a fost inchis pentru toti, cu exceptia presei si a catorva sustinatori de la drive-thru preselectati.

Trump a lucrat putin la friteuza si a ajutat la umplerea pungilor pentru comenzile de la drive-thru, potrivit presei americane.

Dupa ce a servit cativa sustinatori, Trump a raspuns intrebarilor presei. El a declarat ca doreste o victorie in acest an care sa fie atat de coplesitoare incat rezultatele sa fie „prea mari pentru a fi trucate”.

Directorul de comunicare al campaniei Harris din Pennsylvania, Jack Doyle, l-a criticat pe Trump pe retelele de socializare, dupa ce o inregistrare video din timpul vizitei la McDonald’s l-a aratat pe Trump ocolind intrebarile privind cresterea salariului minim de 7,25 dolari pe ora. „Trump se poate deghiza in muncitor, dar tot ii va insela pe muncitori de fiecare data cand va avea ocazia”, a postat Doyle.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: