„Strategii” Kremlinului s-au facut de ras: i-au indemnat pe moldovenii pro-rusi sa boicoteze referendumul, in loc sa voteze „NU”. Daca ar fi votat, nici diaspora n-ar mai fi putut salva Moldova

externe

boicot, vot, referendum, Republica Moldova, UE, prostie, propagandisti, rusi, Kremlin

Desi temuti de o lume intreaga pentru succesele lor propagandistice, strategii de la Kremlin, care au pus la cale planul pentru cucerirea Moldovei prin cumpararea de voturi si spalarea creierelor votantilor s-au facut de ras la alegerile de ieri.

Si aceasta pentru ca tactica lor a fost de a le cere candidatilor agreati de Moscova sa-si indemne votantii la boicotarea referendumului privind aderarea la Uniunea Europeana.

Astfel, la aceasta ora, dupa numararea a 1,46 de milioane de voturi (98,60% din totalul voturilor exprimate), pentru modificarea Constitutiei si aderarea Republicii Moldova la UE au votat 736.588 de cetateni moldoveni, iar impotriva au votat 731.220.

Dar multi ignora faptul ca peste 80.000 de alegatori au refuzat sa primeasca si buletinul de vor pentru referendum, deoarece politicienii pro-rusi i-au indemnat sa boicoteze referendumul. Daca macar jumatate dintre acesti alegatori ar fi acceptat buletinul de vot si s-ar fi pronuntat impotriva referendumului, nici macar votul masiv pro-Europa exercitat de tinerii moldoveni din diaspora nu ar mai fi putut salva tara lor din ghearele Rusiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: