O studenta rusa in varsta de 18 ani, aflata in vacanta, a nascut in toaleta unui aeroport din Antalya si a abandonat acolo copilul – VIDEO

externe

studenta, rusoaica, nastere, aeroport, Antalya

O studenta rusa de 18 ani care a nascut si si-a abandonat fiica in toaleta unui aeroport din Antalya a declarat ca vrea sa pastreze copilul. In urma cu cateva zile, rusoaica Ekaterina Burnaskina a fost retinuta pe un aeroport din Turcia dupa ce fiica ei nou-nascuta a fost gasita intr-o toaleta.

Potrivit versiunii apararii, citata de cotidianul turc Haberler, tanara avea o sarcina ascunsa. Fiind insa supraponderala, nu a observat sarcina nici macar atunci cand fatul a inceput sa se dezvolte. In ziua nasterii, ea a avut o durere de stomac, dar a pus-o pe seama unei toxiinfectii alimentare.

Aflata la aeroport, dupa o vacanta petrecuta in Antalya, Katya a vizitat toaleta de sase ori, fapt atestat de camerele de supraveghere. In timpul uneia dintre vizitele sale la toaleta, ea a nascut in mod neasteptat un copil si l-a lasat in toaleta fara sa-i spuna mamei sale.

Ulterior, serviciul de presa al Ombudsmanului rus pentru drepturile copilului, Lvova-Belova, a declarat ca copilului i-a fost acordata cetatenia rusa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: