Federatia Romana de Fotbal anunta incetarea mai devreme a parteneriatului cu Nordis Grup

news

FRF, incetare, contract, Nordis

Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea inainte de termenul prevazut initial a parteneriatului cu Nordis Group. Dezvoltatorul imobiliar, care a fost in ultimele saptamani in centrul unui urias scandal pornit de la o investigatie Recorder, este sponsor al Comisiei Centrale a Arbitrilor si al nationalei U21 a Romaniei.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) declarase initial ca „impreuna cu Nordis Group am decis, de comun acord, incheierea relatiilor de parteneriat la data de 31.12.2024”.

Parteneriatul Nordis Group – CCA ar fi trebuit sa ia sfarsit in finalul lui 2025, iar cel care viza sponsorizarea nationalei U21 un an mai tarziu, spune sursa citata.

Ulterior s-a anunat insa ca aceasta colaborare, menita sa sprijine programele de dezvoltare si modernizare a arbitrajului romanesc, nu va mai continua incepand de astazi,22 octombrie 2024.

Investitia in pregatirea arbitrilor reprezinta un element esential pentru asigurarea unui arbitraj de calitate in competitiile nationale si internationale. In acest sens, FRF se angajeaza sa gaseasca un nou partener strategic care sa contribuie la imbunatatirea continua a nivelului de pregatire al arbitrilor romani.

Noul partener al CCA va fi anuntat in perioada urmatoare, dupa finalizarea discutiilor in curs.

Reamintim ca publicatia Recorder a lansat la inceputul lunii octombrie o investigatie, care a depasit pe Youtube 2,2 milioane de afisari, care arata cum mai multe persoane ar fi ramas pagubite dupa ce au platit pentru a cumpara apartamente in complexurile construite de Nordis, insa nu au mai ajuns in posesia lor.

Recorder a mai dezvaluit ca sunt „indicii solide” ca apartamentele din hotelul de la Mamaia, singura dintre cladirile promise de Nordis care a si fost finalizata, au fost vandute de mai multe ori, unor persoane diferite.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: