Fostul sef al administratiei prezidentiale republicane, John Kelly: „Donald Trump spunea ca si-ar fi dorit sa aiba alaturi tipul de generali pe care ii avea Hitler”

externe

John Kelly, Donald Trump, generalii lui Hitler

Candidatul republican la presedintie, Donald Trump, le-a spus asistentilor in timpul presedintiei sale ca a cautat „tipul de generali pe care i-a avut Hitler”, potrivit unui articol publicat in ziarul The Atlantic, care citeaza doua persoane care l-au auzit facand acest comentariu.

Un purtator de cuvant al lui Trump neaga ca fostul presedinte a spus acest lucru. Dar fostul sef de cabinet al lui Trump, John Kelly, a declarat pentru The Atlantic ca Trump „a ridicat subiectul «generalilor germani»”.

„Va referiti la generalii lui Bismarck?”” Kelly isi aminteste ca l-a intrebat in timpul interviului cu Atlantic. „Da, da, generalii lui Hitler’”, sustine Kelly ca ar fi spus Trump.

Kelly a publicat, de asemenea, o carte in 2021 despre perioada in care a lucrat pentru Trump si tot atunci a sustinut ca fostul presedinte ar fi spus: „Hitler a facut multe lucruri bune”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: