Politia germana a descoperit o retea de droguri la o pizzerie: Cocaina livrata extra la comanda de pizza

news

pizza napolitana, secret, Napoli, ingrediente

Politia germana a efectuat o perchezitie la o pizzerie din vestul Germaniei, care servea in secret cocaina alaturi de pizza.

Atunci cand clientii comandau produsul numarul 40 din meniu, primeau si o portie de droguri, informeaza BBC. Operatiunea a iesit la iveala dupa ce inspectorii alimentari au alertat autoritatile in martie 2024, determinand politia sa monitorizeze restaurantul.

In timpul perchezitiei, managerul pizzeriei, in varsta de 36 de ani, a incercat sa scape de droguri aruncandu-le pe fereastra apartamentului sau, dar acestea au ajuns direct in mainile politistilor. In apartamentul sau, politia a descoperit 1,6 kg de cocaina, 400 de grame de canabis si 268.000 de euro in numerar.

Desi managerul a fost eliberat la scurt timp dupa arest, el a redeschis pizzeria si a continuat comertul ilegal, permitand astfel autoritatilor sa investigheze lantul de aprovizionare cu droguri. Aceasta ancheta a condus la noi perchezitii, in urma carora au fost confiscate peste 360 de plante de canabis din doua plantatii din Monchengladbach si Solingen. Trei persoane au fost arestate, inclusiv un tanar de 22 de ani, considerat liderul retelei de trafic. Politia a descoperit, de asemenea, arme, bani si ceasuri de lux in timpul raidurilor.

Managerul pizzeriei a fost arestat din nou in timp ce incerca sa paraseasca tara si ramane in custodie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: