O membra a partidului lui Putin sustine ca Uniunea Sovietica s-a prabusit din cauza muzicii jazz si a barbatilor care purtau blugi prea stramti

externe

blugi stramti, Uniunea Sovietica, prabusire

Unii ar putea sustine ca destramarea URSS in 1991 a fost grabita de factori precum stagnarea economica, ideologia comunista represiva, coruptia politica si razboiul din Afganistan.

Dar Elina Jgutova, deputata in Duma de Stat, camera inferioara a parlamentului rus, din partea Partidului Rusia Unita, condus de Putin, nu este de aceeasi parere.

Aparand la televiziunea rusa, ea a declarat: „Daca astazi dansezi jazz, si apropo mi se pare ca aceasta este o muzica de lenesi, maine iti vei vinde patria. Inceputul prabusirii Marii noastre Tari a avut loc din cauza acestor fenomene: prin jazz, prin hipsteri si asa mai departe.”

Jgutova, care este membra a Comisiei Duma pentru protectia familiei, a atribuit, de asemenea, caderea „barbatilor imbracati in blugi stramti”, adaugand: „De fapt, blugii stramti duc la LGBT”.

Comentariile lui Jgutova au atras atentia portalului belarus de opozitie Nexta, care a postat pe X o fotografie a artistului pro-Kremlin Saman – imbracat in pantaloni stramti.

Muzicianul este cunoscut pentru sprijinul sau fata de invazia rusa din Ucraina si pentru prestatiile sale la evenimente organizate de Kremlin.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: