Incident cumplit la Iasi: un adolescent s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren, dar in ciuda ranilor grave a refuzat sa coboare – VIDEO

news

adolescent, Iasi, electrotutat, tren

Un incident cumplit a avut loc la Iasi, unde un adolescent s-a electrocutat si a suferit rani grave, dupa ce ar fi cazut sau a sarit de pe o pasarela pe un vagon de tren.

In ciuda starii in care se afla, minorul a refuzat sa coboare, pentru a fi evaluat si pentru a i se acorda ingrijiri medicale, informeaza cotidianul local, Buna ziua, Iasi.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, de pompieri si echipaje de prim ajutor. Salvatorii incearca sa il determine pe tanar sa coboare, dar acesta a refuzat.

In cele din urma, pompierii au reusit sa il ajute pe tanar sa coboare in siguranta. Acesta este transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

„Dupa deconectarea energiei electrice victima a fost coborata si predata echipajului medical SAJ sosit la locul solicitarii.

La locul solicitarii s-au deplasat doua autospeciale de interventie din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Iasi si un echipaj cu medic de la SAJ Iasi .Din datele preliminare, la sosirea fortelor de interventie la locul solicitarii este vorba despre un minor in varsta de aproximativ 17 ani, care prezinta arsuri la nivelul membrului inferior drept si superior stang (datele sunt furnizate de catre victima, care se afla pe vagon)”, a transmis ISU Iasi.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: